Arca Printers & Supplies

Terugblik op 2021 en op naar 2022.

Nu we het blad weer bijna omslaan naar 2022, blikken we nog een keer terug op een bijzonder 2021 met de gevolgen van Brexit, corona, thuiswerken en lockdowns. Maar ook heel veel nieuw geïntroduceerde producten en productlijnen. En niet te vergeten, elke maand onze speciale kortingsacties.

Invloed van corona op levertijden en beschikbaarheid.

Corona heeft in combinatie met Brexit voor ons invloed gehad op levertijden en beschikbaarheid van producten, en natuurlijk ook op onze werkwijze. Gelukkig konden we in veel gevallen gewoon door blijven gaan met onze levering. Nog niet alles is leverbaar zoals u dat voor corona van ons gewend bent, maar we werken er hard aan onze voorraad op peil te houden.

Nieuwe producten en productranges

Het afgelopen jaar introduceerden we een heel aantal nieuwe producten en productranges. Met als belangrijkste Awagami en Canson Ininity. Heeft u al een van onze nieuwe producten geprobeerd? Maak nu opnieuw kennis met Awagami via het demo pakket en bekijk het assortiment Canson.

Awagami Demo pakket
10 vellen van diverse grammen en materialen. Maak nu kennis met dit uniek papier voor slechts €7,50.

Canson Infinity
Canson fotopapier is extra hard geperst en heeft daardoor een extra harde toplaag wat er voor zorgt dat de vezels beter vasthouden dan andere papiersoorten.

Acties, aanbiedingen en kortingen…

Graag nemen we u nog 1 keer mee langs onze beste acties van 2021. Van Winterkorting naar marktvoordeel, zomeractie, summer sale en de meest recente herfstkorting. Bij Arca gaan we graag met het seizoen mee. En het mooiste is, onderstaande geselecteerde acties zijn opnieuw tot het einde van het jaar geldig (31-12-2021).

Proline Super Ultra Photo Gloss
Een prachtig papier waarop herfstkleuren prachtig uitkomen!

Pro-Line Vibrant Metallix paper
De speciale coating zorgt voor een unieke “metaal-effect” uitstraling.

Museo Textured Rag
Het matte en gestructureerde printoppervlak, wordt vooral gebruikt voor reproducties van schilderijen.

Magiclee Siena 250L Luster
Bijzondere hoogglans papier op een rol van 30 meter! Tevens verkrijgbaar in diverse formaten.

En nog 1 keer… Verstuur uw kerstkaarten met Personal Quarel

Het einde van het jaar nadert en het is dus weer bijna zover, kerst 2021. Maak ook dit jaar nog prachtige kerstkaarten maken met Personal Quarels. Bestel nu een complete set van 25 kaarten inclusief een pak Pro-line Vibrant Metallix A4 papier van 50 vellen. Printen, op maat snijden, in het lijstje stoppen en u bent helemaal klaar voor de kerst!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2022

Op naar 2022, hopelijk een jaar met minder Corona problematiek en weer een heleboel aanbiedingen acties en nieuwe producten. Tot volgend jaar!


Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

Het beste van Arca.nl in 2023

Het beste van Arca.nl in 2023 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. En dat betekent dat we traditioneel weer even terugblikken op onze acties en introducties van dit jaar. De beste deals hebben we deze maand nog een keer voor u op een rijtje gezet. Naast acties en aanbiedingen introduceerden we ook […]

Arca Printers & Supplies

Het beste van 2022 bij Arca.nl

De beste acties en nieuwe producten van 2022 bij arca.nl 2022 loopt al weer bijna over in 2023. De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten en de kerstboom staat al op steeds meer plekken. Een mooi moment om onze beste acties en aanbiedingen van 2022 nog een keer voor u op een rijtje te […]