Arca Printers & Supplies

Het beste van 2022 bij Arca.nl

De beste acties en nieuwe producten van 2022 bij arca.nl

2022 loopt al weer bijna over in 2023. De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten en de kerstboom staat al op steeds meer plekken. Een mooi moment om onze beste acties en aanbiedingen van 2022 nog een keer voor u op een rijtje te zetten. Zo kunt u de gehele maand december opnieuw profiteren van onze mooiste aanbiedingen.

 

Zonnige voorjaarsdeals

Begin dit jaar gingen we zonnig van start met de zonnige voorjaarsdeals op diverse rollen en vellen van Pro-line. Profiteer nu deze maand nog van deze actieproducten.

Zomer Festival

Diverse promoties en podiumtoppers kwamen voorbij deze zomer. Ook reisden we online naar de mooie stad Fabriano in het zuiden van Le Marche, Italië om daar alles over de fabriano papiersoorten te ontdekken.

Herfstdeals

Herfst is regen, wind, vallende bladeren, en kortere dagen. Maar ook herfstdeals bij Arca! Profiteer nu nog een maand lang van kortingen tot wel 80% op diverse producten van Innova en Canon.

Prijsverlaging Innova

Blijvend voordeel dankzij de prijsverlagingen op diverse Innova producten dit jaar! Ontdek de verschillende soorten en ervaar de kracht van Innova papier.


Nieuw in 2022: 5 extra soorten Awagami en Epson SC-P8500D

Ook in 2022 introduceerden we een aantal nieuwe producten. Zo voegden we 5 nieuwe soorten awagami toe en kwam de SC-P8500D printer van Epson op de markt. Deze is bij ons nu uit voorraad leverbaar.



Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023.

Op naar een nieuw jaar met volop nieuwe producten, mooie aanbiedingen, acties en product promoties.



Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

Het beste van Arca.nl in 2023

Het beste van Arca.nl in 2023 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. En dat betekent dat we traditioneel weer even terugblikken op onze acties en introducties van dit jaar. De beste deals hebben we deze maand nog een keer voor u op een rijtje gezet. Naast acties en aanbiedingen introduceerden we ook […]

Arca Printers & Supplies

Op reis naar Fabriano (Italië) met het 🦩Zomer Festival op Arca.nl

Arca zomerfestival juli 2022 & op reis naar Fabriano (Italië). Ook in Juli gaat ons zomer festival verder met zomer promoties en podiumtoppers. En deze keer is extra bijzonder want je reist met ons mee mee naar de mooie stad Fabriano in het zuiden van Le Marche, Italië. Hier ontdek je het eeuwenoude verhaal van […]