Onze merken

Epson grootformaat printers

Sinds 2004 is Arca Printersupplies dealer van Epson Grootformaat printers. Dit is dan ook direct een van onze sterke punten. Zo bedienen we op dit moment ca. 50% van de professionele printmarkt. Vele professionals gingen u dus voor en kozen voor Arca vanwege ons hoge kennisniveau, wat aanwezig bij elke medewerker binnen ons bedrijf.

Heeft u een vraag , probleem of wilt u gewoon graag advies? Bel ons op 0168-380908 en wij staan u met raad en daad terzijde.

Innova Papier

Een belangrijk merk wat wij voeren is INNOVA ART. Innova is fabrikant van een uitgebreid (ca.35 soorten) assortiment op het gebied van digitaal FineArt Papier, uitsluitend geschikt voor het gebruik  in inkjet printers, voorzien van de hedendaagse, gepigmenteerde inkten. Vanaf velformaat A4 t/m rollen van 64” (163cm). De papieren zijn voorzien van een glanzende of matte coating. Ook is er keus uit gladde oppervlakten of  soorten met een structuur. Zo kan elke klant de soort kiezen die het best past bij zijn of haar persoonlijke smaak of de soort fotografie waar men zich mee bezig houdt.

Voor welke soort u ook kiest ze hebben allen iets gemeen:

De kwaliteit! De fabriek van innova spaart kosten noch moeite om u, als gebruiker, het beste te bieden wat op de markt verkrijgbaar is. Het gehele pakket wordt door Arca uit voorraad geleverd en indien besteld voor 17.00 uur, de volgende dag al bij u bezorgd.