Arca Printers & Supplies

Het beste van Arca.nl in 2023

Het beste van Arca.nl in 2023

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. En dat betekent dat we traditioneel weer even terugblikken op onze acties en introducties van dit jaar. De beste deals hebben we deze maand nog een keer voor u op een rijtje gezet. Naast acties en aanbiedingen introduceerden we ook een aantal nieuwe producten. Ontdek het beste van 2023 in deze laatste mailing van het jaar.

Quick deals voor korting op Private Label Luster 310 gram en Satin 260 gram.

Nog even snel voor het jaar eindigt, want opnieuw hebben we ”quick deals” op Private Label. Ontvangt nu tot 31 december 10% korting op onderstaande Private Label papieren. U past eenvoudig de kortingscode QUICKBEFORE24 in uw winkelmandje toe. De korting wordt dan automatisch verrekend.

De korting kan eenmalig per bestelling worden gebruikt en is alleen geldig op bovenstaande deelnemende actieartikelen.


Lente en Summer Deals

De seizoenen spelen vaak en rol in onze acties. We raken altijd geïnspireerd door de afwisseling van beelden uit de verschillende jaargetijden. Dit jaar hadden we ook weer wat interessante lente en summer deals. We lichten er graag nog een tweetal uit.

Profiteer nu nog 1 keer van deze geselecteerde acties t/m 31-12-2023


Japanse weken met hoge korting op Awagami

Aan het begin van het jaar maakten we een virtuele reis naar Japan tijdens de Japanse weken. We genoten van prachtige plaatjes van de Japanse kersenbloesem terwijl ondertussen onze Japanse producten in de spotlight werden gezet. Van de handgemaakte papiersoorten van Awagami tot super scherpe messen van Tajima. Heeft u de Japanse weken gemist? Bestel dan nu uw messen of bijvoorbeeld een Awagami demopakket.


Nieuw in 2023: Private label, Pictorico, IFA178 en Epson Printers

Ook het afgelopen jaar zijn er weer heel wat vernieuwingen geweest. Zo hebben we een nieuwe lijn producten toegevoegd onder de noemer “Private Label” en introduceerden we pictorico. Maar ook het eerder aangekondigde IFA178 werd leverbaar. Daarnaast voegden we een groot aantal nieuwe Epson printers toe aan ons assortiment, waaronder de SC-P en SC-T serie. Want ook voor het printen van technische tekeningen bent u bij Arca aan het juiste adres.


Geslaagde vakbeurzen en events

Afgelopen jaar stonden we op een tweetal nieuwe evenementen. Zo waren we aanwezig op de Sign & Print Expo in Gorinchem en de MPN Fotovakbeurs in ‘s-Hertogenbosch. Beide heel verschillende evenementen, met elk een eigen doelgroep. We vonden het erg gezellig om oude bekende en nieuwe gezichten te zien.

Kom ook in 2024 naar de MPN Fotovakbeurs in ‘s Hertogenbosch.

Ook in 2024 hopen we weer aanwezig te zijn op een aantal evenementen. Een daarvan is in elk geval de MPN Fotovakbeurs 2024. Zien we u ook daar weer?
Zet in elk geval alvast de voorlopige datum in uw agenda 15-04-2024.


Fijne Feestdagen en op naar een goed 2024!

Wij wensen u fijne feestdagen alle goeds voor het nieuwe jaar. Wij zijn tussen de feestdagen door gewoon geopend. Ook kunt u gewoon bestellen via de website. Wegens de drukte bij pakketdiensten kan het echter wel iets langer duren voordat u uw bestelling ontvangt. Houd hier tijdig rekening mee. Op 25 en 26 december en 1 januari zijn wij gesloten.

 



Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

Het beste van 2022 bij Arca.nl

De beste acties en nieuwe producten van 2022 bij arca.nl 2022 loopt al weer bijna over in 2023. De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten en de kerstboom staat al op steeds meer plekken. Een mooi moment om onze beste acties en aanbiedingen van 2022 nog een keer voor u op een rijtje te […]

Arca Printers & Supplies

Op reis naar Fabriano (Italië) met het 🦩Zomer Festival op Arca.nl

Arca zomerfestival juli 2022 & op reis naar Fabriano (Italië). Ook in Juli gaat ons zomer festival verder met zomer promoties en podiumtoppers. En deze keer is extra bijzonder want je reist met ons mee mee naar de mooie stad Fabriano in het zuiden van Le Marche, Italië. Hier ontdek je het eeuwenoude verhaal van […]