Epson groot-formaat printers voor professioneel gebruik.

Arca Printersupplies is reeds meer dan 12 jaar dealer van Epson Groot-formaat printers met de hoogste status: GOLD +

Dit is geen loze, commerciële kreet, maar deze status moet een dealer echt verdienen. Door deze erkenning bent u bij Arca in uitstekende handen als het gaat om de aanschaf van een dergelijk machine. Het gaat hierbij om modellen voor het afdrukken van professionele fotobestanden, proofing machine’s voor drukkerijen,  printers voor de architectuur (Cad-Cam) . Ook voor hoog-volume afdrukken, zoals “point of sale” posters, banners en vlaggen heeft Epson fantastische machine’s. (solvent printers). Dan zijn er nu ook zgn. Sublimatie printers. Een nieuwe techniek, welke afdrukken mogelijk maakt in een kwaliteit die tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden.

Maak uw keuze uit
Ons assortiment
 • Epson Surecolor SC-T serie

  De werkpaarden van Epson. Speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van o.a. bouwtekeningen, reclameposters, produktontwerpen en planologische tekeningen. Hoge snelheid in combinatie met lage kosten. Leverbaar met een afdrukbreedte van : 24”/610mm. 36”/914mm. 44”/1118mm.

 • Epson Surecolor solvent printers SC-S-serie

  Machine’s uitgerust met 4,8 of zelfs 10 kleuren. Kwaliteit in combinatie met zeer hoge afdruk-snelheid. Ook voor buitentoepassingen zeer geschikt. Afdrukbreedte: 64”/1625mm. Speciale conditie’s mogelijk om printjobs te doen tegen zeer concurrerende conditie’s.

 • Epson SURECOLOR-P serie printers formaat 24" tot 64"

  Leverbaar in printbreedte’s van: 24”/610mm. 44”/1118mm. 64”/1625mm.

 • Epson SURECOLOR-P serie printers vellen tot A2, rollen tot 17"

  Afdrukken op vel tot max.A2 formaat. Afdrukken op rol (17") Voor haarscherpe, licht-echte en sublieme foto-afdrukken.