Arca Printers & Supplies

Nu leverbaar: Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178)

NU LEVERBAAR: Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178)

Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm, de nieuwste toevoeging aan het Innova Photo Art-assortiment van inkjetpapier is nu bij ons verkrijgbaar in diverse rol- en velformaten. Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm, de nieuwste toevoeging aan het Innova Photo Art-assortiment van inkjetpapier, is uitgerust met alle eigenschappen die inherent zijn aan fotopapier met harscoating. Een anti-krulcoating, gemakkelijke invoer en een meer betaalbare prijs dan de meeste op vezels gebaseerde inkjet fine art-papiersoorten, maken samen met hars gecoate oppervlakken een nieuwe favoriet voor veel fotografen.

“Geschikt voor zowel zwart-witafbeeldingen met diepe zwarttinten en vloeiende toonovergangen als levendige kleurenafbeeldingen met haarscherpe details.”

Innova Europe

Beperkt uit voorraad leverbaar!

Dit ultragladde, matte papier is vanaf nu bij Arca verkrijgbaar in diverse rol- en velformaten. Wegens de grote animo kan het zijn dat bepaalde formaten eerder uitverkocht raken dan voorzien. Wij proberen z.s.m. de voorraad aan te vullen

Eerder schreven we al een vooraankondiging over deze nieuwe productlijn. Daar lees je alles over de eigenschappen en toepassingen van dit nieuwe papier.

Nieuw: Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178)


Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

MPN Fotovakbeurs op 15 april!

Maandag 15 april – MPN Fotovakbeurs Over minder dan een weekje is het zover, de MPN Fotovakbeurs in ‘s-Hertogenbosch. Ook Arca zal hier aanwezig zijn met een stand waar u kennis kunt maken met de nieuwste papieren. Komt u ook bij ons langs op maandag 15 april? Het belooft een gezellig event te worden met […]

Arca Printers & Supplies

🌞Sunny Deals met Pro-Line Vibrant

Voorjaar, de tijd van levendige kleuren. Breng uw afdrukken tot leven met Pro-Line Vibrant papier. Deze maand tijdelijk 5% korting op alle soorten.