Arca Printers & Supplies

Nieuw: Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178)

Nieuw: Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178)

Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm, de nieuwste toevoeging aan het Innova Photo Art-assortiment van inkjetpapier, is uitgerust met alle eigenschappen die inherent zijn aan fotopapier met harscoating. Een anti-krulcoating, gemakkelijke invoer en een meer betaalbare prijs dan de meeste op vezels gebaseerde inkjet fine art-papiersoorten, maken samen met hars gecoate oppervlakken een nieuwe favoriet voor veel fotografen. Dit ultragladde, matte papier is binnenkort bij Arca verkrijgbaar in diverse rol- en velformaten.

Wat maakt IFA178 uniek?

Wat dit papier uniek maakt onder de met hars gecoate (RC) papiersoorten, is het oppervlak. Een ultragladde, textuurvrije matte afwerking die elke mogelijkheid van reflecties elimineert.

Het matte oppervlak geeft uw afdrukken een premium gevoel en is bijzonder geschikt voor het afdrukken van zeer gedetailleerde afbeeldingen. In staat om naadloze toongradaties en dichte zwarttinten te reproduceren, evenals een breed kleurengamma. Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm is een uitstekende keuze voor het afdrukken van zowel zwart-witafbeeldingen met diepe zwarttinten en vloeiende toonovergangen als levendige kleurenafbeeldingen met haarscherpe details.

“Geschikt voor zowel zwart-witafbeeldingen met diepe zwarttinten en vloeiende toonovergangen als levendige kleurenafbeeldingen met haarscherpe details.”

Innova Europe

Of u nu een fotograaf bent die edities wil afdrukken, een beeldend kunstenaar die reproducties maakt of een ontwerper die digitale kunstwerken afdrukt. Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm zal zeker aan uw behoeften voldoen. Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178) is binnenkort verkrijgbaar bij Arca.


Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

MPN Fotovakbeurs op 15 april!

Maandag 15 april – MPN Fotovakbeurs Over minder dan een weekje is het zover, de MPN Fotovakbeurs in ‘s-Hertogenbosch. Ook Arca zal hier aanwezig zijn met een stand waar u kennis kunt maken met de nieuwste papieren. Komt u ook bij ons langs op maandag 15 april? Het belooft een gezellig event te worden met […]

Arca Printers & Supplies

🌞Sunny Deals met Pro-Line Vibrant

Voorjaar, de tijd van levendige kleuren. Breng uw afdrukken tot leven met Pro-Line Vibrant papier. Deze maand tijdelijk 5% korting op alle soorten.