Arca Printers & Supplies

Opspan weken bij Arca

Opgespannen 2022 beginnen bij Arca!

Begin jij het jaar 2022 lekker ontspannen? Bij Arca beginnen we juist met opspannen!  Het zijn namelijk opspanweken bij Arca. Deze weken staat alles in het teken van canvas. Van merken tot materialen, maar ook spielatten, afwerking met vernis, etc. En om u meteen enthousiast te maken beginnen we met 2 mooie aanbiedingen op Pro-Line Canvas Mat in de formaten 24″ en 44″.

Pro-Line Canvas Mat 24″ 15 Meter

340 gram

Pro-Line Canvas Mat 44″ 15 Meter

340 gram


Hahnemuhle Canvas

Het Canvas assortiment van Hahnemuhle FineArt biedt een ruime keuze aan canvas gemaakt van katoen of poly-katoen. Met de ruime selectie van kleuren en structuren krijgt elke afdruk een uniek karakter.

Hahnemuhle Canvas afwerken met vernis, de ideale combinatie!

Voor een optimale afwerking wordt het aanbrengen van een matte vernislaag aanbevolen. Laat voor het aanbrengen van de vernis, de print 24 uur drogen. Vernis accentueert de kleuren en zorgt voor prints met een ongekend lange levensduur. Gebruik altijd Hahnemuehle vernis op waterbasis. Afdrukken met een zeer lange levensduur zullen het resultaat zijn.


Innova Canvas

De Innova Canvas serie is speciaal ontwikkeld voor digitaal printen. Elk canvas in het assortiment heeft een geweven basis en een speciaal samengestelde coating die compatibel is met vrijwel alle inkjetprinters. Flexibele coatingtechnologie zorgt ervoor dat de afgedrukte afbeelding niet barst bij het maken van displays op gespannen canvas.

Innova-inkjetdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende rolbreedtes en kunnen worden gebruikt om displays in verschillende formaten te creëren. Kies uit een selectie van oppervlakteafwerkingen van mat tot ultraglanzend: ideaal voor het maken van canvas-muurkunst of fotocanvas-displays. Elk Innova-canvas is in staat een breed kleurengamma te reproduceren en een uitzonderlijke dmax-classificatie te behalen.


Epson Canvas

Of het nu gaat om fotoportretten of kunstreproducties, Epson’s waterdichte, mat of satin canvas maakt zelfs de meest kritische professionals tevreden. De robuuste mix van 65% polyester en 35% katoen maakt het tot een uniek, zwaar dicht geweven kwaliteitsdoek. De coating geeft een hoge resolutie die flexibel genoeg is om zonder doorhangen opgerekt te worden en beschikt over een fijne structuur voor een daadwerkelijk artistiek aanzicht en gevoel. Daarmee is het ideaal voor fotografische en kunstreproducties. 



Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

Magazijnopruiming met doosvoordeel

Magazijnopruiming met doosvoordeel Zo nu en dan komen we in ons magazijn producten tegen met een grote voorraad of producten die uit ons assortiment gaan. Die ruimen we op met een inmiddels bekende actie, namelijk doosvoordeel. Pak nu extra hoge korting op geselecteerde producten.

Arca Printers & Supplies

440 jaar Hahnemuhle – Actie 5% korting verlengd!

440 jaar Hahnemuhle – Actie 5% kortging op alles verlengd Ook deze maand vieren we het jubileum van Hahnemühle nog door met 5% korting op het gehele assortiment. Je krijgt de korting door eenvoudig de kortingscode HAHN5 in je winkelmandje toe te passen. Waar wacht je nog op, bestel snel! Om u op weg te […]