Arca Printers & Supplies

📐Opspanweken VERLENGD (met extra acties)!

Opspanweken 2022 verlengd + extra acties!

Ben jij al lekker aan het opspannen in 2022? Ook in februari gaan wij namelijk verder met de opspanweken. Deze keer twee nieuwe canvassoorten in ons assortiment die wij voor u extra voordelig hebben ingekocht. Maar ook hoge kortingen op NC6 spielatten en meer. Zo wordt het maken van een canvas wel heel aantrekkelijk! Lopende acties en aanbiedingen zijn geldig t/m 28-02-2022.

Pro-Line FineArt Real Canvas 36″ 12 Meter

Pro-line FineArt Real is een echt canvas van 100% katoen. Het is dubbel en strak geweven zodat het uitermate geschikt is voor het opspannen op spieramen en canvaslatten. De hoogwaardige coating zorgt ervoor dat kleuren levendig en schitterend overkomen. Daarnaast is het sneldrogend, waterbestendig en geschikt voor gebruik met dye- en pigment inkten. Met een gewicht van 340 gram is het een prachtig canvas.

Torino Canvas Mat Polycotton 17″ 15 Meter

Een prachtig mat inkjet canvas van echt polykatoen. Met het 17 inch formaat is het een gangbare maat die voor vrijwel iedereen past. En met 15,2 meter per rol maak je uit een rol meerdere canvassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het canvas heeft een matte structuur in het weefpatroon. De combinatie met het zware gewicht (375 gram) maakt dit tot een prachtig canvas voor vrijwel elk beeld.


Dutch Wood spielatten voor stevige canvassen.

Onze Dutch Wood spielatten kenmerken zich door ongekende topkwaliteit. Deze gelamineerde spielatten bestaan uit een uitgekiende samenstelling van diverse kops / tegendraads verlijmde delen hout. De techniek die men hiervoor gebruikt wordt ook wel vingerlassen & lamineren genoemd. Door deze techniek te gebruiken trekken de latten niet meer krom en is er vrijwel geen verlies van spankracht. De ideale spielat dus!

NC6 formaat spielatten voor extra dikke canvassen!

Dutch Wood NC6 spielatten hebben een extra dik formaat van 39mm x 28mm. Zo maakt u prachtige canvassen van maximaal 1 meter breed die als het ware loskomen van de muur en zorgen voor een soort 3D effect. Zelf ervaren hoe dit uitkomt? Probeer het nu vanaf €0,72 per lat!

Welk formaat spielat moet ik kiezen?

Eerder maakten wij al een blog artikel over het kiezen van het juiste formaat spietlat. Wil jij ook alles weten over spielatten? Bekijk dan ons blog.



Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

Magazijnopruiming met doosvoordeel

Magazijnopruiming met doosvoordeel Zo nu en dan komen we in ons magazijn producten tegen met een grote voorraad of producten die uit ons assortiment gaan. Die ruimen we op met een inmiddels bekende actie, namelijk doosvoordeel. Pak nu extra hoge korting op geselecteerde producten.

Arca Printers & Supplies

440 jaar Hahnemuhle – Actie 5% korting verlengd!

440 jaar Hahnemuhle – Actie 5% kortging op alles verlengd Ook deze maand vieren we het jubileum van Hahnemühle nog door met 5% korting op het gehele assortiment. Je krijgt de korting door eenvoudig de kortingscode HAHN5 in je winkelmandje toe te passen. Waar wacht je nog op, bestel snel! Om u op weg te […]