Arca Printers & Supplies

Nieuw: Fine Art papier van Epson

Gelijktijdig met de introductie van de SC-P7500/ SC-P9500 printer modellen, heeft Epson ook een geheel nieuwe papierlijn mat “FineArt” papier geïntroduceerd. Deze nieuwe soorten zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwste printermodellen, maar zijn ook uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de SC-P10000 en SC-P20000 machines.

Formaten: A4, A3+, A2 & 17″, 24″, 44″ en 64″

Het programma bestaat uit 4 verschillende soorten en elke soort kent 7 formaten.
Vellen zijn leverbaar in:  A4 , A3+ en A2 formaat.
Rollen zijn verkrijgbaar in: 17”/435mm, 24”/610mm, 44”/1118mm , en uniek: 64”/1625mm.

De 64” afmeting is uniek in zijn soort en primair bedoelt voor gebruik in de Epson SC-P20000. De vellen zijn verpakt in dozen van 25 vel en de rollen hebben een lengte van 15meter.

De 4 nieuwe Epson Fine Art papieren op een rij:

Fine Art Cotton Smooth, Natural White.

Gewicht 300gr/m2, Mat, glad oppervlak en natuurlijk wit van kleur.
Geeft werkelijk zeer goede resultaten in kleur als ook in zwart/wit afdrukken. Dit geldt met name voor printers die zijn uitgevoerd in 10 of 12 kleuren, zoals de nieuwe SC-P7500 en SC-P9500.

Fine Art Cotton Smooth, High White.

Gewicht 300gr/m2. Mat, glad oppervlak. Hoge witheid.
Geeft vooral bij kleur afbeeldingen spectaculaire print-resultaten. Maar ook in zwart/wit laat het product niets te wensen over.

Fine Art Cotton Textured, Natural White.

Gewicht 300gr/m2. Mat, licht gestructureerde oppervlakte met natuurlijk witte kleur.
Door deze structuur leent het papier zich bij uitstek voor het afdrukken van kunst-objecten. Onder andere voor exposities en kunstgaleries een uitstekende keuze.

Fine Art Cotton Textured, High White.

Gewicht 300gr/m2. Mat, licht gestructureerde oppervlakte. Hoge witheid.
Geeft vooral bij het afdrukken van kleur-bestanden magnifieke resultaten. Bij uitstek geschikt voor het printen van kunstobjecten , maar ook afdrukken van natuur en/of portretten: iedereen zal positief verrast zijn door de schitterende resultaten.

Nieuwsgierig geworden en zelf ook proberen?

Alle nieuwe papieren zijn ontwikkeld en uitvoerig getest op de nieuwste printermodellen. Neem contact met ons op (0168-380908) en wij beantwoorden al uw vragen.


Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

MPN Fotovakbeurs op 15 april!

Maandag 15 april – MPN Fotovakbeurs Over minder dan een weekje is het zover, de MPN Fotovakbeurs in ‘s-Hertogenbosch. Ook Arca zal hier aanwezig zijn met een stand waar u kennis kunt maken met de nieuwste papieren. Komt u ook bij ons langs op maandag 15 april? Het belooft een gezellig event te worden met […]

Arca Printers & Supplies

🌞Sunny Deals met Pro-Line Vibrant

Voorjaar, de tijd van levendige kleuren. Breng uw afdrukken tot leven met Pro-Line Vibrant papier. Deze maand tijdelijk 5% korting op alle soorten.