Arca Printers & Supplies

Nieuw: Hahnemühle Natural Line

Hahnemühle FineArt introduceert een nieuwe lijn in haar FineArt inkjet collectie: The Natural Line. De Natural Line is vanaf vandaag bij ons uit voorraad leverbaar. Ontdek de nieuwe materialen en texturen zelf.

Duurzame ontwikkelingen in de papierindustrie

The Natural Line krijgt een speciale plek in de Hahnemühle Digital FineArt Collectie. Het bijzondere aan deze lijn is het gebruik van unieke ruwe materialen: bamboe, hennep en agave. (Lees verder na de afbeeldingen)

Alternatieve bronnen

Bij de productie van papier wordt altijd gebruik gemaakt van een grondstof met een cellulose vezel, (zoals lompen, hout, gerecycled oud papier of karton), en water en energie. Om het proces van papier productie te verduurzamen is Hahnemühle op zoek gegaan naar alternatieve cellulose bronnen, en heeft die gevonden in bamboe, hennep en agave. (Lees verder na de afbeeldingen)

Minder belastend voor het milieu

Deze planten vragen minimaal onderhoud, groeien snel en hebben geen pesticiden nodig om gezond te groeien. De snelle groei van de planten  betekent ook dat er meer cellulose geoogst kan worden per m2 dan bij conventionele bronnen. Bovendien gebruiken ze veel minder water, wat ook weer gunstig is voor het milieu. (Lees verder na de afbeeldingen)

De drie nieuwe soorten op een rij. (Lees verder na de afbeeldingen)

Zelf uitproberen? Bestel een proefpakket!

Het nieuwe papier is vanaf nu verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar. Wilt u het nieuwe materiaal zelf ervaren? Bestel dan een proefpakket met daarin een aantal vellen van elk type. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar uw bevindingen. Deelt u uw resultaat met ons?

Bestel nu een van de nieuwe soorten, of bestel een GRATIS proefpakket met 2 vellen van elke soort. Let op: maximaal 1 pakket per klant.

De producttest van Arca

Om ons ervan te overtuigen dat naast de duurzaamheidsvoordelen er ook een mooi print resultaat haalbaar is, heeft Arca Printers & Supplies de proef op de som genomen, en de 3 nieuwe papieren getest. Onze conclusie? Prima printkwaliteit die niet onder doet voor reguliere papiersoorten.


Misschien vindt u deze artikelen ook interessant...

Arca Printers & Supplies

MPN Fotovakbeurs op 15 april!

Maandag 15 april – MPN Fotovakbeurs Over minder dan een weekje is het zover, de MPN Fotovakbeurs in ‘s-Hertogenbosch. Ook Arca zal hier aanwezig zijn met een stand waar u kennis kunt maken met de nieuwste papieren. Komt u ook bij ons langs op maandag 15 april? Het belooft een gezellig event te worden met […]

Arca Printers & Supplies

🌞Sunny Deals met Pro-Line Vibrant

Voorjaar, de tijd van levendige kleuren. Breng uw afdrukken tot leven met Pro-Line Vibrant papier. Deze maand tijdelijk 5% korting op alle soorten.