Snijgereedschappen

 • Snijmatten

  Een goede snijmat is de basis voor professioneel en precies snijwerk.

  De Victor-snijmatten zijn zelfherstellend en raken bij normaal snijden dan ook niet beschadigd. Het mes blijft daardoor niet in vorige snijsporen hangen en geeft dus een mooie rechte snede. De speciaal ontwikkelde bovenlaag zorgt ook voor minder slijtage van het mes. 

  De Victor-snijmatten hebben een licht opgeruwde 
  oppervlakte, waardoor het te snijden materiaal niet wegglijdt. De opdruk met raster (cm) zorgt ervoor dat u zeer precies kunt werken. Bij de grijze matten zijn ook nog 45? en 60? lijnen aangebracht.

  De Victor-snijmatten zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor ook bij zeer frequent snijden langdurig te gebruiken. Kleur: antraciet, opdruk: blauw.
 • Snijlinealen

  De snijlinealen VictorBar zijn onlangs duidelijk verbeterd. De standaardlengte van de linealen werd met enkele centimeters (ongeveer 4cm) verlengd. Een voorbeeld: met de nieuwe 104cm lange lineaal (i.p.v. 100cm) laat een beeld van 100cm zich nu echt probleemloos snijden. De lineaal is gemaakt van een uiterst harde aluminiumlegering, waardoor u geen snijbeschadigingen aan uw lineaal krijgt.

  Door de anti-sliplaag aan de onderkant glijdt de lineaal absoluut niet weg en krijgt u mooie rechte sneden zelfs bij lengtes tot 3 meter. De anti-sliplaag is gemaakt van een zacht materiaal waardoor het onderliggende beeld niet beschadigd wordt.

  De goedgevormde handgreep over de gehele lengte van de lineaal zorgt ervoor dat de VictorBar uitstekend te hanteren is en u niet per ongeluk in uw vingers zult snijden. De mm-schaal maakt precisiewerk mogelijk.

  De snijlineaal ligt uitstekend in de hand en de stabiliteit ervan zal u zeker overtuigen!

 • Snijmessen

  Deze speciale superscherpe messen zijn perfect geschikt voor het snijden van papier en folie. De kwaliteit van de messen is in geen enkel opzicht te vergelijken met die van de bouwmarkt. Het mes is ergonomisch gevormd daardoor ligt het perfect in de hand. Let wel op;  het mes is superscherp!

 • Derde Hand

  ZEN-3RDHAND is een handige tool bij het opplakken. Voorkomt het oprollen van het beeld voor het opplakken of lamineren.Geen beeldbeschadiging door de bekleding met filt.