Afwerkproducten

 • Spielatten

  Nooit meer kromtrekken en verlies van spankracht. Dutch Wood spielatten zijn van een ongekende topkwaliteit. De gelamineerde spielat bestaat niet uit een deel vuren maar is een uitgekiende samen-stelling van diverse kops / tegendraads verlijmde delen hout. Deze techniek heet vingerlassen & lamineren. Deze latten trekken niet meer krom!

  Dutch Wood  spielatten zijn uiterst scherp geprijsd en in een zeer uitgebreide variatie van formaten leverbaar.

 • GOFrame

  Iedereen kan een canvas opspannen met het nieuwe GOFrame systeem van Innova. Tijdbesparend en zeer efficient, doordat er geen nietjes en losse opspanners meer nodig zijn is ook uw canvas in een handomdraai gereed. Er bestaan 3 soorten GOFrame latten. 

  GOFrame Standard latten van 38mm hoog en 11mm dik, verkrijgbaar in standaardmaten van 10,2cm tot en met 91,4cm. Voor het maken van vierkante en rechthoekige frames

  GOFrame Pro Latten van 38mm hoog en 22mm dik, verkrijgbaar in standaardmaten van 20,3cm tot en met 152,4cm. Voor het maken van vierkante en rechthoekige frames.

  GoFrame HEX latten van 32mm hoog en 12,7cm lang. Voor het maken van zeshoekige frames.  • JetMaster Photo Panel

  Met de JetMaster Photo Panels kunt u op snelle en eenvoudige wijze een fotoproduct maken. 

  De panelen zijn voorzien van een zelfklevende laag, waardoor u er makkelijk uw eigen foto op kunt plakken op het door u gewenste fotopapier.
  Ze zijn beschikbaar in allerlei vierkante en rechthoekige formaten, vanaf 13x13cm tot en met 70x70cm, met een zwarte of witte rand van 2,5 cm dik.
  Doordat de kern uit foam bestaat is het een zeer lichtgewicht product, waardoor ook grote formaten makkelijk en veilig op kunnen worden gehangen. De kleinere formaten zijn voorzien van een plastic standaard, waardoor u ze weg kunt zetten.


 • Vernis produkten

  meer ...

 • Hand Rollers

  meer ...

 • Echtheidscertificaten met hologramsysteem

  Een Hahnemuehle Certificate of Authenticity maakt het mogelijk om een print een echtheidsstatus te geven. 

  Door het toevoegen van een uniek nummer in combinatie met een certificaat van echtheid en een registratie op www.myartregistry.com krijgt uw print de status van limited edition art work. Elk certificaat bestaat uit een vel papier, formaat A4,voorzien van kartelranden, handgeschept en natuurlijk zuurvrij, vochtbestendig en direct droog.Tevens worden per vel papier 2 hologrammen, voorzien van een uniek nummer, meegeleverd. Een hologram wordt aangebracht op het certificaat en op de print.
 • Protective Spray

  meer ...